skip to Main Content

Over ons

Jochem van der Velden en Tiemen Koopman zijn Bureau Lommer begonnen met als doel: culturele organisaties te helpen met online adverteren. Vertrekpunt: ruime ervaring op het gebied van online marketing, communicatie, redactie en zakelijke dienstverlening binnen diverse culturele organisaties. (o.a. Nationaal Pop Instituut, Bureau Promotie Podiumkunsten, Muziek Centrum Nederland, See Tickets, Amsterdams Uitburo).

Bureau Lommer onderscheidt zich van andere bureaus door kennis van de culturele sector, korte communicatielijnen en een gunstig tarief. Ook voor organisaties met weinig budget kunnen we al veel betekenen. Wij denken oplossingsgericht met u mee en zetten graag een stapje extra.

Wij zijn gekwalificeerd op het gebied van Google AdWords, Display en Google Analytics en zijn als bureau officieel Google Partner.

Jochem van der Velden

Jochem is gekwalificeerd op het gebied van Google AdWords, Display, Video en Analytics en meer dan tien jaar werkzaam op het snijvlak van online marketing en cultuur.

Tiemen Koopman

Tiemen is gekwalificeerd op het gebied van Google AdWords, Display, Mobile en Google Analytics en heeft ruime ervaring op het gebied van online adverteren en online marketing.

Gert Verbeek

Gert is gespecialiseerd op het gebied van Google AdWords. Hij heeft veel ervaring in de cultuursector en is een enthousiaste muziek- en filmblogger.

Marloes van de Laarschot

Marloes is een zeer ervaren online marketeer en is bij Bureau Lommer verantwoordelijk voor alle social media-campagnes.

Google Partner logo
Back To Top