Skip to content

Over ons

Jochem van der Velden en Tiemen Koopman zijn Bureau Lommer begonnen met als doel culturele organisaties te helpen met online adverteren. Vertrekpunt: ruime ervaring op het gebied van online marketing, communicatie, redactie en zakelijke dienstverlening binnen diverse culturele organisaties. (o.a. Bureau Promotie Podiumkunsten, Muziek Centrum Nederland, See Tickets, Amsterdams Uitburo).

Bureau Lommer onderscheidt zich van andere bureaus door kennis van de culturele sector, korte communicatielijnen en een gunstig tarief. Ook voor organisaties met weinig budget kunnen we al veel betekenen. Wij denken oplossingsgericht met u mee en zetten graag een stapje extra.

Google Ad Grants Certified Professional

Bureau Lommer is door Google erkend als Google Ad Grants Certified Professional. Wereldwijd mogen slechts enkele tientallen bureau’s deze titel dragen. Google beveelt Grants Certified Professionals aan bij organisaties die op zoek zijn naar een bureau om hun Ad Grants te beheren. Goedgekeurde Certified Professionals hebben exclusieve toegang tot speciale educatie en staan in direct contact met het Ad Grants-team in de VS.

Google Partner

Naast specialist op het gebied van Ad Grants zijn wij gekwalificeerd op het gebied van Google Ads, Display en Google Analytics en zijn als bureau officieel Google Partner.

Jochem van der Velden

Jochem is al meer dan tien jaar werkzaam op het snijvlak van online marketing en cultuur. Hij is gespecialiseerd op het gebied van Google Ads, Ad Grants, Display, Video en Google Analytics.

Tiemen Koopman

Tiemen heeft binnen de culturele sector veel ervaring op het gebied van (online) marketing en communicatie. Hij is gespecialiseerd in SEA, Display, Mobile en Google Analytics.

Gert Verbeek

Gert is gespecialiseerd op het gebied van Google Ads en Ad Grants. Hij heeft veel ervaring in de cultuursector en is een enthousiaste muziek- en filmblogger.

Marloes van de Laarschot

Marloes is een zeer ervaren online marketeer en is bij Bureau Lommer verantwoordelijk voor social media-campagnes en SEO-rapportages.

Inge Bevers

Inge heeft zich bij diverse bureaus gespecialiseerd in online adverteren en conversieoptimalisatie. Bij Bureau Lommer houdt zij zich bezig met SEA en display-adverteren.

Back To Top